Kapproblematiek c70 cabrio

Voor kenners: de "Roffel"
Plaats reactie
Gebruikersavatar
pimp
2nd Gear member
Berichten: 149
Lid geworden op: 24.06.2006 - 22:31

Sinds een jaar hebben wij problemen met de het dak van onze c70 cabrio. Eerst wou die achter niet uit de ontgrendeling komen, kwamen de ramen niet meer automatisch omhoog en bleef die piepen tijdens het rijden (waarschuwingstoon). Nu gaat de kap wel goed open, maar trekt die de afdekplaat mee omhoog(uit zijn verband), de kap blijft na het sluiten achter open staan (kan onder de kap door naar buiten kijken)en tijdens het rijden blijft die piepen. De enige manier om hem gesloten te krijgen is om dit handmatig aan te draaien :roll:
De auto is al heel vaak terug geweest (8x) naar de dealer voor het vervangen van verschillende sensoren en het opnieuw calibreren. Het probleem blijft echter bestaan. Heeft iemand dat ook mee gemaakt en misschien een idee wat we er mee aan moeten. De dealer doet erg zijn best en vindt het ook vervelend, maar weet het volgens mij ook niet meer.
Het begint zeer irritant te worden steeds weer terug naar de dealer te moeten en niet op de kap te kunnen vertrouwen. We zouden er graag mee op vakantie willen volgende maand, maar als deze problemen blijven bestaan lijkt het ons niet verstandig.
Ouders: C70 convertible 2.4t automaat en V60 T5 summum powershift. Zelf: BMW 125i cabrio en MINI Countryman Cooper S All4
Ronin-C70
Starter
Berichten: 7
Lid geworden op: 18.03.2007 - 23:47

hoi,
heb het ook 1x gehad, besloot het om NIET naar de dealer te brengen, heb hem toen naar een Bovag( Carrun in Veldhoven) bedrijf gebracht, 2 uurtjes later was mijn probleem opgelost. Beste kerel handelt alleen maar in Volvo's

Succes
Plaats reactie

Terug naar “De 850 - S70 - C70 - V70 en V70XCClassic”